I could give up shopping, but I'm not a quitter
  • VOOR 17:00 UUR BESTELD IS DEZELFDE DAG VERZONDEN | BESTELLINGEN BOVEN DE €70,- WORDEN GRATIS VERZONDEN

Less is more; Minimalistische sieraden

Less is more; Minimalistische sieraden

Minimalistische sieraden zijn helemaal on-trend!

Less is more! Dat blijkt ook wel uit de fashion trend van vorig jaar, die we veelvuldig bij bloggers langs zagen komen. Waar we eerst zouden kiezen voor een statement ketting, gaan we nu voor de minimalistische sieraden. Ringen, armbanden, kettingen, oorbellenen horloges. Lekker mix en matchen en in de kleuren zilver, goud en rosé goud, het kan allemaal. Wij zijn blij dat de trend nog even aanhoudt!

Kettingen
Vroeger was het eigenlijk ‘not done’ om meerdere kettingen bij elkaar te dragen. Vooral als ze wat opzichtiger waren. Met de minimalistische trend is het juist, hoe meer hoe beter. Bij sommige exemplaren hangt er niks aan, maar je kan vaak ook kiezen voor eentje met een rondje, driehoekje, vierkantje of bijvoorbeeld een ananas!

Ringen
Probeer het eens uit, in plaats van één ring te dragen, meerdere ringen aan verschillende vingers. Doordat de ringen minimalistisch zijn is het juist leuker om meerdere bij elkaar te dragen, hierdoor krijg je een ontzettend leuk effect.

Armbanden
Ook de armbanden worden steeds subtieler! Vaak zijn het gewoon ronde armbanden waar niks aanhangt. Je kan er ook voor kiezen om eentje met een klein ringetje er aan uit te kiezen. De armbanden zijn vaak dun, zodat je ze perfect naast je horloge kunt dragen.

Oorbellen
Vroeger waren de opzichtige en grote kleurrijke oorbellen helemaal hip! Hoe groter hoe beter. Door de jaren heen is dit wel veranderd. Vrouwen kleden zich eenvoudiger, waardoor het mooier wordt ook minimalistische oorbellen te dragen. De oorbellen van tegenwoordig zijn vaak rondjes, driehoekjes of vierkantjes in de kleuren goud en zilver.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.