I could give up shopping, but I'm not a quitter

SJAALS

SJAALS
block
block
Min: €0 Max: €20

FUNKY CACTUS

Oker geel / oranje is nog steeds on trend en dat in combinatie met de bekende cactus ;-)! De sjaal is groot en zacht en op verschillende manieren te dragen. Lees hieronder de details voor meer vragen neem gerust contact op!

€14,95

CHIC GREY

Welk seizoen het ook is, een sjaal kun je altijd dragen. Ook deze fijne zachte grijze sjaal met stipjes. Wij hebben de sjaal in het roze en grijs online staan!

€9,95

PINK DOTS

Een fijne zachte sjaal met stipjes mag absoluut niet ontbreken in jouw kast! Draag deze sjaal bij je leren jasje of als accessoire met een jurkje. Super leuk!

€9,95

SHINE BRIGHT

Shine bright, en met deze sjaal gaat dat zeker weten lukken! Hieronder alle details op een rijtje:

€19,95

IN LOVE WITH A SCARF

Jaaaa, deze sjaal komt je vast bekend voor! Wij hebben ze al in 2 andere kleuren online staan en nu ook in het blauw! Prachtige zachte kleur en met dit weer is een sjaal geen overbodige luxe ;-) Hieronder alle details op een rijtje .

€14,95

A GIFT TO KEEP YOU WARM

Geloof ons! Als je eenmaal deze sjaal om hebt, wil je die niet meer af doen. De sjaal is heerlijk warm en kriebelt niet ;-) ( altijd handig om te weten ) Het is een vrij grote sjaal, dus op verschillende manieren te dragen! Check hieronder de details...

€14,95

SOFT TONED SCARF

Glitters mogen absoluut niet ontbreken in de nieuwe collectie van By Zaar, naast dat deze sjaal je lekker warm houdt, geeft het je outfit ook de perfecte look! Hieronder lees je alle details : Vragen? neem gerust contact met ons op!

€14,95

SO SOFT SCARF

Een fijne zachte sjaal die je ook nog eens beschermt tegen de kou ? Ideaal! De sjaal is groot genoeg om op verschillende manieren te dragen, en heeft mooie pareltjes een de rand van de sjaal!

€12,95

SMASHING HEARTS

Deze super leuke geprinte sjaal mag niet ontbreken in jouw kleding collectie! Draag deze sjaal bij een jasje of als accessoire met een jurkje. Super leuk!

€9,95

SILKY CRANE

Na het zien van deze prachtige sjaal met verschillende kleurtjes zijn we helemaal om: wat een beauty! Je kunt de sjaal op verschillende manieren dragen, groot genoeg ;-)!

€14,95