I could give up shopping, but I'm not a quitter

KETTINGEN

KETTINGEN
block
block
Min: €0 Max: €20

LUCKY YOU

My Lucky day, je hebt vast wel eens een geluksdag en met dit sieraad bevestig je dat alleen maar.

€19,95

EYE WATCH YOU

Met dit kettinkje houd je altijd een extra oogje in het zeil ;-) En daar werden wij wel heel gelukkig van!

€19,95

FOLLOW THE GOLDEN LINE

Volg de gouden lijn, dan zit je altijd goed ;-) Dit fijne subtiele kettinkje is geschikt om los te dragen of te combineren met andere kettinkjes! Al onze kettinkjes zijn van goldplated en verkleuren dus niet! ;-)

€19,95

THIN LINE - SILVER

Fijne subtiele kettinkjes die je kunt mixen en matchen.

€14,95

WE LOVE A'DAM - GOLD

Hoe leuk is dit kettinkje met de tekst 'Amsterdam' voor de fashionista die dit kettinkje makkelijk kan combineren met andere kettinkjes om er een echte nacklace party van te maken. De ketting is lang en dus makkelijk over je trui te dragen ;-)

€19,95

STAY WILD & FREE - GOLD

Dit kettinkje zegt het al 'Wild & Free' ;-) Perfect te combineren met andere kettinkjes, bekijk onze Instagram op inspiratie op te doen!

€19,95

YOU'RE A STAR - SILVER

Kettinkjes met fijne hangertjes daar worden wij blij van! Van rondjes tot vierkantjes hebben wij nu ook sterretjes in de collectie ;-) MIX & MATCH

€19,95

GOING IN CIRCLES

Een subtiel kettinkje dat is een absolute MUST! Draag dit kettinkje subtiel of kies je toch liever de stoere kant en ga je voor MIX & MATCH! Een ding is zeker, je hoeft het kettinkje niet af te doen, want door de fijne en kwalitatief goede materialen...

€14,95

FOLLOW THE LINE - GOLD

Follow the line ------- De foto's zeggen al genoeg, een subtiele choker ketting.

€14,95

CIRCLE OF LIFE

De coin necklace is nog steeds hot & happening en dus werd het tijd voor een gouden ketting met muntjes in onze collectie! Yay, we like! De perfecte ketting om je outfit helemaal mee af te maken, door hem bijvoorbeeld te layeren met andere kettingen!

€19,95

STAY WILD & FREE - SILVER

Dit kettinkje zegt het al 'Wild & Free' ;-) Perfect te combineren met andere kettinkjes, bekijk onze Instagram op inspiratie op te doen!

€19,95

TRUE ELEGANCE - GOLD

Net als je LBD ( Little Black Dress ) mag ook een perfect kettinkje niet ontbreken aan je outfit!

€19,95
Pagina 1 van 2